Bun topic, Andrei.
Mi-a sarit in ochi de la o posta, si m-a fortat sa imi pun niste intrebari pe care nu credeam ca o sa mi le pun vreodata.
Inca tin minte cand s-a lasat cel mai bun prieten al meu de magic. Asta se intampla acum 1 an si ceva. Spunea ca simte ca nu mai merita. Ca e vorba de bani si de timp investit, pentru o satisfactie care nu se ridica la nivel.
Sa mor daca-l intelegeam. Sa renunte la fun-ul de sambata, la comunitate, la stoarcerea de creieri pentru deckbuilding si la senzatia unica de a castiga un turnament... Inca mai tin minte cand am castigat un From the Vault: Dragons. The thrill!
Dar dupa atata timp, am ajuns si eu in aceiasi papuci. Papucii cu care am facut pasi. Departe de joc, de comunitatea noastra MTG.
De Misu, fara de care magic-ul in Iasi ramanea la carti de carton scrise cu pixul, asa cum era cand l-a cunoscut. O relaxare dupa orele futute de romana. Simt ca ai invatat cu adevarat sa fii un lider... you've truly come a long way.
De Lucky, care m-a aparat intr-a 8-a de niste draci de-a 5-a. Si eu, ca multumita, ii tabaceam fundul la trombon. Lucky... de care nu am mai reusit niciodata sa ma apropii.
De Mircea, cu care am ras intotdeauna

, desi eram nitzel gelos cand toata lumea dadea fuga sa-l intrebe de reguli. But it never hurt anything more than my ego

De Ionut, cu care am pierdut nenumarate ore discutand strategie de magic. A fost cel mai competitiv adversar, din punctul meu de vedere. Mi-a placut intotdeauna abordarea lui a jocului si mi-a deschis ochii, pentru ca in analiza, era un as... dama fiind Mircea.
De Alex Boariu, care in pofida obiceiurilor lui alimentare neconventionale, a avut intotdeauna ce e necesar sa ne asterne un zambet pe frunte. E si el un magician

Si nu in ultimul rand, de Seba, cu care desi ne-am ciocnit orgoliile, a fost intotdeauna cel care ma ajuta neconditionat. Iti multumesc, Seba. Si imi pare rau.
Astea fiind spuse, Wizards a cam omorat jocul pentru mine. Pentru ca nu am de gand sa investesc zeci de milioane in jocul asta. N-o sa stiu niciodata cum e sa dai brainstorm de pe Jace. Abia am aflat cat de nedrept e sa atac cu un Walletslayer Angel. De asta am incercat sa fac intotdeauna multe cu unelte putine... Lucky si Alex Mirza sunt primii si poate singurii care au observat asta.
Dar acum nu mai simt chemarea. Nu ma mai atrage la fel de mult. Some of it is gone.
Ce m-ar face sa m-apuc iar?
Ori o mentalitate schimbata, ori preturi injumatatite. Ori sa faca sa dispara Mythic Rarity, ea e cea care a dus la preturile degenerate.
Cert este ca inca mai trag cu ochiul la forum si la spoiler-urile de pe gatheringmagic.
After all, it's only the best game I've ever played..!